Ubisoft-støttet Blockchain RPG lar spillere ‘forkaste’

Ubisoft-støttet Blockchain RPG lar spillere ‘forkaste’ spillet

Nine Chronicles, en blockchain-drevet RPG støttet av Ubisoft, kunngjorde nylig sin tidlige utgivelse på nettet. Dens oppdrag: la spillere bli skapere.

Blockchain-drevet RPG Nine Chronicles kunngjorde sin tidlige utgivelse på nettet forrige uke.
Spillet, støttet av Ubisoft, selger ut sine daglige tildelinger av innfødte tokens, sa medskaperen Kijun Seo.
Spillet ber brukerne om å bidra til å skape verden.

Nine Chronicles, et blockchain-drevet desentralisert rollespill Bitcoin Future støttet av Ubisoft, kunngjorde sin tidlige utgivelse på nettet forrige uke.

Spillet – et av de første i sitt slag – er tanken til det Seoul-baserte selskapet Planetarium. Nine Chronicles er det som kalles et MMORPG, eller et massivt online rollespill for flere spillere.

Det er en akronymtank

Men i lekmannsbetegnelser betyr det velg ditt eget eventyr med et snev av fantasi.

Gjennom Nine Chronicles håper Planetarium å så frøene til et nytt landskap av brukerdrevne spillmiljøer.
Gaming titan Ubisoft-blekk håndterer blockchain RPG Nine Chronicles

Global videospillutgiver Ubisoft fortsetter å øke sin tilstedeværelse i det voksende blockchain-spillområdet og kunngjør i dag at det har signert et nytt rådgivende partnerskap med utvikler …

NyheterTeknologi

„Mange mennesker har blitt frustrerte fordi disse virtuelle verdenene ble skapt av selskaper,“ sier Kijun Seo, en av grunnleggerne av Planetarium. „Det er skapt for å tjene dem og for å skape mest mulig fortjeneste.“

„Det er ikke dårlig alene,“ presiserte Seo. „Men når du har titusenvis eller hundretusener av mennesker, er det mulig å selvorganisere og modere programvaren og bygge noe samfunnet tror på,“ sa han og refererte til konseptet med å modifisere – en forseggjort. copy-paste som lar brukerne redigere spill etter eget ønske uten å måtte gjenoppbygge programvaren fra bunnen av.

På en måte er det underliggende premisset til Nine Chronicles – et spill basert på demokratiske prinsipper – knapt nytt. Folk har moddet spill i flere tiår, nysgjerrige åpnet ryggen til Ataris på 1970-tallet og finjustert nedlastede spill på 2010-tallet, og skaper faktisk bobleverdener: små utløste universer, parallelle med originalene og likevel kontrollert av brukerne. I noen få tilfeller har modifiserte versjoner konkurrert med originalene.

„Det er noen interessante eksempler,“ sa Seo. “World of Warcraft, som er det mest populære [massivt flerspillerspillet], ga ut en større oppdatering hvert år eller to år. Det var en stor forandring som en gang ble kalt Cataclysm, der de i utgangspunktet ødela kartet og skapte en ny verden på toppen av det, som var kult alene, men mange mennesker ville være i den forrige verden.

Das könnte dich auch interessieren …