Israelsk firma dobler Bitcoin-fortjenesten på bare noen få måneder

Altshuler Shaham Investment House har dobbelt så mye kryptovalutainvestering siden kjøpet av Bitcoin og Ethereum sent i fjor.

Gjennom Grayscale Bitcoin Trust klarte det israelske firmaet

Altshuler Shaham Investment House, et investeringsselskap i Israel, har doblet pengemengden det har etter å ha utnyttet kryptovalutamarkedets bull-rally sent i fjor. Gjennom Grayscale Bitcoin Trust klarte det israelske firmaet å ta en investering på 100 millioner dollar og gjøre den om til 200 millioner dollar.

For tiden har Grayscale rundt 31,4 milliarder dollar i forvaltningskapital (AUM). Dette har blitt rapportert å veie inn på en betydelig del av kryptovalutamarkedet, nok til at kapitalforvaltningsfirmaet har en enorm mulighet til å flytte markedet hvis det gjør noen store grep.

Globes, en publikasjon i Israel, rapporterte at firmaet hadde anskaffet aksjer i Grayscale mot slutten av 2020 da Bitcoin handlet rundt USD 21.000 USD – noe som var en heltid på det tidspunktet. Gilad Altshuler sa til Globes:

“Investeringen på 100 millioner dollar har blitt 200 millioner dollar, og av 200 millioner dollar har vi allerede solgt omtrent en tredjedel. Dette er en ny investering for oss. Det tok noen måneder til vi fikk alle relevante godkjenninger og alle meningene som godkjente vår investering i feltet.

Er det mulig at det kan legge mer til investeringen

Altshuler fortsatte at selv om firmaet har solgt noen av kryptovaluta-eiendelene, er det mulig at det kan legge mer til investeringen. Den eneste faktoren som kan endre dette er prisen på kryptovalutaen og hvor raskt den skjøt opp – noe som betyr at den kanskje er den mest stabile innsatsen. Som Altshuler uttalte:

“Det avhenger av prisen. Vi ble litt skremt av hastigheten som Bitcoin nådde disse prisene, med sin globale markedsverdi som krysset $ 1 billion dollar, og det bekymret oss litt. ”

Når det er sagt, er dette ikke første gang selskapet går inn i kryptovalutavannet. Tilbake i 2017 da første mynttilbud (ICO) var på topp, hadde selskapet angivelig posisjoner i en lokal ICO.